کباب کوبیده از محبوبترین کبابهای ایرانی است که قیمت آن نسبت به بعضی دیگر از کبابها مناسبتر است. این کباب از گوشت گوسفند و گاو همراه با پیاز و ادویه مخصوص درست میشود. طبق بعضی از روایتها کباب کوبیده برای اولین بار زمان ناصرالدین شاه در ایران درست شده است. از آنجایی که ناصرالدین شاه در اصل، قفقازی بوده نوعی غذای قفقازی وارد ایران شده و بعدها با کمی تغییر تبدیل به کباب کوبیده شده است. کباب کوبیده را معمولا با نان یا پلو میخورند و در کنار آن گوجه کبابی، پیاز، سماق، ریحون و دوغ میگذارند. نانی که با کباب سرو میشود معمولا نان سنگک است که در زیر کباب میگذارند و بسیار لذیذ است و طعم و چربی کوبیده را به خود میگیرد.
درباره این سایت